LERC organiseert regelmatig superleuke sportkampen in het zwembad en in open water. Dit jaar vinden jullie ons aan de waterkant in:

Leuven (in samenwerking met Tofsport Leuven - dagkamp):

Ben je geboren tussen 2006 en 2010? Dan is dit kamp jouw zomersplasher!
Dit kamp is ideaal om je zwemkunsten toe te passen en te laten zien dat je de knepen van het reddingsvak zo onder de knie hebt. Met vinnen, poppen en gordels oefen je je reddingskunsten op, in en zelfs onder water. Hoeveel brevetten kan je halen? Eén? Twee? Of ben je een superlifesaver en haal je ze alle drie? Schrijf je in en kom het zo te weten!
Het kamp gaat door van 20/07/2020 tot en met 24/07/2020, telkens van 09u00 tot 16u00, in het Sportoase zwembad van Wilsele.
Er is telkens 1 uur opvang voor de aanvang van het kamp voorzien.
Kost €60

Maaseik (in samenwerking met Sporta – internaatskamp):

Dit kamp is voor waterratten en funsporters geboren tussen 2010 en 2006.
Op het programma staan naast een ultracoole opleiding tot rasechte Baywatcher ook funsports op het programma. Je kan je lifesaving skills testen in het zwembad, maar ook in open water: boarden, kayakken en beachflaggen als een echte Maaseik Rescuer. Ben je een performer in en op het water? Dan haal jij zeker alle drie de reddingsbrevetten. Nog niet moe van al dat rescue geweld? Dan kan je je energie kwijt op het beachvolley veld, razen op de BMX, balanceren op de SUP, een potje zeepvoetbal spelen en, oh ja... je vrienden te pakken nemen bij de outdoor lasershoot. Wish it were summer already.
Het kamp gaat door van 13/07/2020 tot en met 17/07/2020, met 4 overnachtingen in de Sporta-Beachclub in Maaseik.
Kost €325

Foto’s

sporkamp1
sporkamp2

Onze sponsors: