Lifesaving sportclub:

Schrijf je hier in met een druk op de knop

Wat kan je verwachten?

Lifesaving is een intensieve sport waarvoor je al een stukje moet kunnen zwemmen (200m continu in crawl). Je moet eerst zelf goed kunnen zwemmen alvorens je een ander kan redden.

Maar baantjeszwemmen vinden wij niet leuk genoeg. Bij LERC doe je zoveel meer. Poppen vervoeren (al dan niet met een reddingsgordel), onder oceaangolven leren doorzwemmen, met vinnen, onder water,... en natuurlijk ook gewoon keihard zwemmen, want aan zwemtechniek wordt ook hard gewerkt.

Vanaf 10 jaar kan je tijdens probeermomenten koment testen of je onze geweldige sport even leuk vindt als wij. Onze trainers evalueren dan meteen je zwemniveau.

Moet er nog wat aan je zwemstijl gesleuteld worden, dan kan je op onze “Start” uren terecht. Je zwemt dan aan een verminderd tarief van €100 voor een heel jaar. Je bent dan wel beperkt tot deze uren.

Ben je al een vis in het water, dan kan je in principe 4 maal per week komen zwemmen. Hou er wel rekening mee dat er op maandag maar 3 banen voor LERC zijn en er vooral gevorderde zwemmers in het water liggen.
Als recreant betaal je €140 voor een heel jaar (€120 vanaf het 2e lid in hetzelfde gezin).

Wil je er echt voor gaan, of vind je wedstrijdjes gewoon leuk, word dan competitief lid voor €240 (€220 vanaf het 2e lid in hetzelfde gezin). Vanaf 10 jaar.

In de zomer kan je ook nog eens elke woensdag en vrijdag waterplezier beleven en leren boarden, surfskiën en beachflaggen zonder een euro extra te moeten betalen.

Beach fun gegarandeerd!

Trainingsmomenten

Zwembad
(locatie: Sportoase Wilsele, Pastoor Eralystraat 2, 3012 Wilsele)
Intern reglement zwembad

Maandag 19u00-21u00 ***
Dinsdag 18u00-19u00 ***
18u00-20u00 ***
19u00-21u00 ***
Donderdag 20u00-21u00 ***
Zaterdag 10u00-11u00 ***
10u00-12u00 ***

*** De baan- en groepsindeling wordt binnenkort gewijzigd. Meer info zal volgen.

Open Water
(locatie: Windsurfing de Winge, Vakenstraat 70A, 3110 Rotselaar)*

Woensdag 18u00-20u00 Iedereen
Vrijdag 18u00-20u00 Iedereen

* Starters mogen na overleg met de trainers ook eens proberen in open water

Liggelden openwatermateriaal

Openwatermateriaal kan tegen een kleine vergoeding opgeslagen worden in onze opslag containers aan De Plas.

Per board bedraagt het liggeld €20. Per surfski €30.

Ondersteunende functies

Uiteraard heeft elke sportclub helpers nodig. Onze trainers, officials en bestuurders betalen €0 lidgeld (als ze mee zwemmen betalen ze uiteraard gewoon inschrijvingsgeld).

Steun onze club!

Voor de oma’s en opa’s, mama’s en papa’s, tantes en nonkels, vrienden en vriendinnen die we niet kunnen overtuigen om mee te komen zwemmen...

Steun onze club! Voor €5 en een klik op de knop hieronder kan je steunend lid worden. Onze club en jullie zwemmer zullen er alleen maar wel bij varen.Voor meer informatie en onze clubbrochure: secretariaat@lerc.be

Onze sponsors: