LERC organiseert regelmatig superleuke sportkampen in het zwembad en in open water. Dit jaar vinden jullie ons aan de waterkant in:

Leuven (in samenwerking met Tofsport Leuven - halve dagkamp):

Ben je geboren tussen 2003 en 2008? Dan is dit kamp jouw zomersplasher!
Dit kamp is ideaal om je zwemkunsten toe te passen en te laten zien dat je de knepen van het reddingsvak zo onder de knie hebt. Met vinnen, poppen en gordels oefen je je reddingskunsten op, in en zelfs onder water. Hoeveel brevetten kan je halen? Eén? Twee? Of ben je een superlifesaver en haal je ze alle drie? Schrijf je in en kom het zo te weten!
Het kamp gaat door van 08/07/2019 tot en met 12/07/2019, telkens van 09u00 tot 12u00, in het Sportoase zwembad van Wilsele.
Er is telkens 1 uur opvang voor de aanvang van het kamp voorzien.
Kost €44

Maaseik (in samenwerking met Sporta – internaatskamp):

Dit kamp is voor waterratten en funsporters geboren tussen 2009 en 2005.
Op het programma staan naast een ultracoole opleiding tot rasechte Baywatcher ook funsports op het programma. Je kan je lifesaving skills testen in het zwembad, maar ook in open water: boarden, kayakken en beachflaggen als een echte Maaseik Rescuer. Ben je een performer in en op het water? Dan haal jij zeker alle drie de reddingsbrevetten. Nog niet moe van al dat rescue geweld? Dan kan je je energie kwijt op het beachvolley veld, razen op de BMX, balanceren op de SUP, een potje zeepvoetbal spelen en, oh ja... je vrienden te pakken nemen bij de outdoor lasershoot. Wish it were summer already.
Het kamp gaat door van 22/07/2019 tot en met 26/07/2019, met 4 overnachtingen in de Sporta-Beachclub in Maaseik.
Kost €325

Foto’s

sporkamp1
sporkamp2

Onze sponsors: